keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Syksyä Mun viimeinen The Planner Society kit tuli ja sen myötä syksy muutti mun planneriin.


Taskuihin pääsi metsän eläimiä, kahvi ja höyhen muistuttamaan näinä vaikeina aikoina niistä omista siivistä.
Todellisuus on iskenyt aika kovaa ja mm. askartelun pariin on voinut uppoutua.


Tässä on dashboard/ensimmäinen välilehti, kaikki muu on The Planner Societyn kitistä, paitsi tuo puinen ruusu on ystävältä saadusta happy mailista viime kesältä. Tuskin olen ainoa joka "säilyttää" planner tavaroita sitä "oikeaa" hetkeä varten jota ei välttämättä koskaan tule?
Välilehti on viikkonäkymiä varten.

 
Tämä välilehti on kuukausinäkymiä varten


Tämä välilehti on päivänäkymiä varten ja yksi ehdoton lemppari kaikista välilehdistä.


Tämä välilehti on kalenteria varten, jossa on kk-näkymä kahdella sivulla ja jokaiselle vaakariville on oma päivämäärä. Näin voin tallettaa tärkeitä päivämääriä, kuten syntymäpäiviä.
Tämä ihana glitter lehti on Chic Companyn Syysboksista. Peura on Fancy Pants Golden Days die cut paketista.Tämän välilehden alla on sivuja joilla seuraan verkossa tehtyjä tilauksiani. 


Tämä välilehti on tarkoitettu salasanoille, joita en kuitenkaan nyt turvallisuussyistä kanna mukanani. 


Tämän Meal Plan-välilehden paperi tuli Chic Companyn syysboksissa. Säilytän siellä listoja ruuista joita syömme ja resepteistä joita haluan kokeilla. Tämän tarkoitus on auttaa suunnittelemaan seuraavan viikon ateriat jotta, ruokailuun tulisi mahdollisimman paljon vaihtelua.


Tämä on toistaiseksi tyhjä välilehti, mutta suunnitteilla sen valjastaminen projekti tarkoitukseen. Viimeksi mainitsin että tulossa on suuria muutoksia. Tulostettavien linkit poistin viime postauksen yhteydessä. Ei huolta, sen verran voin jo paljastaa että kaikki vanhat ja muutama uusi ilmaistuloste ovat tallessa. Ne ovat varmasti tulossa uudelleen jakoon.

  
Tämän välilehti on tarkoitettu talousasioille.


Viimeinen välilehti on tarkoitettu listoille. Sarjat, elokuvat, kirjat ja monet muut mielenkiintoiset asiat ovat sinne listattuna ;)

Mielenrauhaa ja ihanaa syksyä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti