perjantai 9. syyskuuta 2016

Personal kikki. K setup

Lupasin esitellä plannereitani ja kokoelman kasvaessa oli aika ruveta esittelemään jo seuraavaa. Tällä kertaa esittelyssä on kikki.K:n personal koon Tangerine planner. Olin ihastunut kikkin ystävänpäivä edition kirkkaan punaiseen planneriin ja ajattelin ettei toista yhtä kovaa kolahdusta kuitenkaan käy... Sitten tuli tämä Tangerine jonka olen nimennyt Fierce Orange (suom. Hurja Oranssi). Kyse ei ollut rakkaudesta ensi silmäyksellä sillä en ollut ihan varma mikä Oranssin sävy tämä todellisuudessa oli. Sain hieman apua ystävältäni Heidiltä joka osoitti pienestä värikartasta mikä sävy on kyseessä. Pakkohan se oli saada ja voin sanoa että kikkin plannerit ovat livenä pelottavan paljon upeampia mitä kuvissa kikkin omalla nettisivuilla. Se oli siis rakkautta heti ensi live silmäyksellä. Kyseessä on erittäin vaikeasti kuvattava väri. 

 

Setuppini on tällä hetkellä meri aiheinen. Taskuissa on elokuun Planner Society Kitistä muistilappuja, puinen Project Life-kortti ja rusettiklipsut. Dashboardin ja välilehtien kuvat on bongattu pinterestistä ja tulostettu 120gsm paperille, liimattu 2 kuvaa vastakkain ja laminoitu. Suosittelen lämpimästi etsimään pinterestistä kuvia hauskoihin ja eri teemaan sopiviin välilehtiin. 
 

Dashboardin tausta on myös ankkuriaiheinen.
Ensimmäiseksi olen laittanut itse tekemäni pienen taskun mukana kuljetettavilla pienille tarra-arkeille. Tasku on tehty skräppipaperista ja vahvistettu kontaktimuovilla.
 

En löytänyt itselleni mieleistä viikkonäkymää valmiina tai tulostettavana joten tein tällaisen "hybridi" (ei ole wo1p eikä oikein wo2p) näkymän omiin tarpeiisiini. Viikkonäkymät on tulostettu 120gsm paperille joka kestää hyvin myös Versafine musteen ilman varjostusta.
 

Alla on muutamia esimerkkejä koristelutyylistäni ja kuinka käytän viikkonäkymääni. Tässä on kuluva viikko jonka olen oman koulun alkamisen kunniaksi koristellut koulutarvike teemalla. Menot merkkaan muistilapuilla etukäteen että tiedän koristellessani mikä meno kuuluu minne ja milloin. Täytän myös viikkoa sen edetessä. Haluan että viikkonäkymästä löytyy myöhemmin pikakatsaus kyseiseen viikkoon ja sen tapahtumiin.


 Seuraava viikkonäkymä on tehty Planner Lovers Finland-ryhmässä teetettävään Planspiraatio-haasteeseen. Haasteena oli värikartta jossa oli lähes vastaavat värit sekä inspiraatiokuva syksyn omenasadosta. Tässä on näkemykseni kyseisestä haasteesta. En osaa piirtää yhtään joten päädyin etsimään Youtubesta videota; kuinka piirtää omena. Videon perusteella sain nuo kaksi isompaa omenaa piirrettyä. Olin positiivisesti yllättynyt että tuollaisenkin opetusvideon löytää Youtubesta.


 Halusin tehdä ainakin yhden meri aiheisen viikon kikkiini ja ajattelin käyttää Planner Society kitin tarroja mutta emmin viime hetkellä ja käytinkin näitä ihania leimakuvia joita ystäväni Aikku lähetti minulle RAK-postin (Random Act of Kindness) muodossa. Olen ollut tyytyväinen viikkonäkymieni koristeluun sekä viikoittain vaihtuvaan teemaan. Tämä tapa tuntuu nyt toimivan parhaiten tässä koossa tällä hetkellä.
 

Viikkonäymien perään olen taitellut 2016 ja 2017 vuosinäkymät. Merkkaan niihin perheenjäsenten loma-ajat sekä kuukausittaiset naisten vaivat.
 

Kuukausinäkymien välilehti.
  

 Kuukausinäkymä on Studiol2e:n blogista ilmaistuloste (linkki postauksen lopussa). Minulla on kikkissä molemmat vuoden 2016 ja 2017 kuukausinäkymät kerralla, mahdollistaen hyvinkin pitkälle tulevaisuuteen suunnittelun.
 

Pyrin pitämään kuukausinäkymän mahdollisimman simppelinä jotta tarvittaessa nopealla vilkaisulla löytyy tarvittava tieto. Viikonloppu on eroteltu ohuella washilla ja pidemmät tapahtumat kuten loma merkataan washilla mikä helpottaa näkymän tulkitsemista.


Kirjoitan kuukausinäkymän Notes osioon kuukausittaisia tavotteita tai jos jonkun tapahtuman yhteydessä on paljon huomioonotettavaa.


Tämän välilehden alta löytyy viikottain vaihtuvat koulun lukujärjestykset
 

 Tämä ilmainen lukujärjestys insertti löytyi Wendaful Design blogista (laitan linkin postauksen loppuun).
 

Muistiinpanoille valikoitui tällainen välilehti. Muistiinpanotilana on vaaleanpunaista ruutupaperia jotka olen itse tulostanut. Myös erilaiset trackerit ja muut random listaukset kuuluvat tämän välilehden alle.
 

Ystäväni Ammin tekemä No Spend- mason jar purnukka jotta voin seurata onnistunutta ostokieltoa.
 

Pelastusaiheinen välilehti valikoitui omaan terveyteen liittyvissä asioissa.
 

Itsetehty päivittäinen terveystrackeri jonne kirjataan ateriat, verensokerit, kalorit, askeleet, vedenjuonti, unen määrä, paino, lääkkeet, limun juonti sekä makeisten syönti. Inserttiä on muokattu moneen kertaan mutta viimein alkaa löytää muotonsa että pystyn seuraamaan kaikkia omalle terveydelleni tarpeellisia tietoja järkevästi.

 

Valas välilehden alta löytyvät talousasiat, tasku kuiteille, rahankäyttö trackeri sekä lasku trackeri .
  

Alla Sew Much Craftingin lasku trackeri (linkki postauksen lopussa) jotta voi seurata kuukausittaista laskujen maksua.
 

Tämän välilehden alta löytyvät kaikki muut sekalaiset insertit.
 

 Tein TV-ohjelma trackerin itse koska seuraan useampaa sarjaa mutta unohdan aina mihin jaksoon jäin joten tämän avulla on helmpompi jatkaa siitä mihin jäi.
 

 Seuraan myös elokuvia joita haluan nähdä. Tämä elokuva trackeri on myös Studiol2e:n blogista ja löytyy samasta linkistä blogin lopussa.
 

 Kirjat joita haluan lukea päätyvät näille sivuille. Insertti myös Studiol2en blogista. Nyt ei ole mitään erityistä mitä haluaisin lukea alkukesän lukuinnostuksen jälkeen. Luin 9 kirjaa alle kahdessa kuukaudessa joten lukukiintiö tuli hetkeksi täyteen.
 

 Lopussa on majakka sivunnostaja (pagelifter) jonka tarkoituksena on estää inserttien valuminen liian syvälle renkaiden sisälle sekä kikkin oma notepad jonne kirjaan esim. ostoslistaa.
 

Linkit ilmaistulosteisiin:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti