sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Erin Condren Lifeplanner


 Tästä se kaikki alkoi. Tunsin olevani kuin Liisa Ihmemaassa joka uteliaisuuttaan kurkisti kaninkoloon ja kuinka kävi? 

Minun kaninkoloni on Planner maailma joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Suomessakin yhteisö kasvaa huimaa vauhtia ja Planner Lovers Finland on aiheen pioneeri täällä meidän kotimaassamme. Suomen suurin Planner-miitti tapahtuu 9.7 Tampereella ja suuren suosion takia pöytäpaikat ovat jo menneet mutta tilaa löytyy tulla tutustumaan plannereihin ja PLF yhteisöön livenä. Lisätietoja löytyy Planner Lovers Finland:n nettisivuilta, löydät sinne painamalla logoa oikealla.

Olen omistanut monen monta kalenteria mutta tämä Erin Condren Lifeplanner on ensimmäinen varsinainen plannerini. Kannet ovat vaihdettavat ja valitsin ensimmäisiksi kansikseni nämä alla olevat. Tarina niiden takana kertoo lapsista jotka "lentävät pois pesästä". 

Olen aina ollut isän tyttö enkä koskaan tuntenut oikein henkisesti lentäneeni pesästä vaikka omillani olin asunutkin jo reilusti yli 10 vuotta. Isäni sairastui vakavasti parantumattomaan syöpään 2012. Keväällä 2015 tilanne alkoi näyttämään sen verran huonolta että joutuisin verryttelemään siipiäni yksinlentoa varten. Myöhemmin syksyllä se pahin tapahtui. 33-vuotias ja molemmat vanhemmat kuolleet. 

Nämä kannet on valittu antamaan voimaa silloin kun tuntuu ettei meinaa jaksaa ja senkin vuoksi tästä ECLPstä on tullut mittaamaton arvokas minulle.
 

Olen valinnut muutamat erilaiset kannet eri mielentiloihin tai tapahtumiin tai ajankohtiin, joita voin sitten vaihtaa kuin siltä tuntuu. Halusin yhdet neutraalimmat kannet. Tykästyin tuohon marokkolaiseen kuvioon joka on jo poistettu Erin Condrenin valikoimasta.

Gold foil on vienyt minut ihan täysin mennessään ja halusin myös yhdet "juhlavammat" kannet.
 

Elämässäni on ollut paljon suuria muutoksia ja halusin myös yhdet kannet motivoimaan minua itse suunnitelmissani elämänmuutoksissa.
 

Alla olevat kannet ovat kivat ja värikkäät peruskannet jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 

Aloittaessani viikkonäkymien koristelemisen olin aivan hukassa. Mikä olisi tyylini? Mistä edes tykkään? Mitä haluan seurata? Tarroja? Leimoja? Washeja?
Olin katsonut lukemattomia tunteja Youtube videoita ja inspiroivia kuvia Pinterestistä, Instagramista ja eri Facebook ryhmistä.

Tälläinen sillisalaatti siitä sitten seurasi: 
 
Tulin tulokseen että haluan sittenkin kokeilla funktionaalisempaa tyyliä ja koristelut minimissä. Yritin myös pitäytyä Erin Condrenin kuukausittaisissa väriteemoissa.
 
Pidin muutaman kuukauden tauon koska näin muiden toinen toistaan upeimpia viikkonäkymiä ja pettymys omaan innovaatiottomuuteen oli aika musertava. Pidin taukoa myös Youtubesta ja annoin pölyn laskeutua. Sitten eräänä päivänä huhtikuussa se inspiraatio jälleen iski ja tarkoituksena oli vaan kokeilla ja mennä fiiliksen mukaan ja löytää se oma tyyli. Vihdoin ymmärsin että teen tätä itselleni enkä muille.
 
Netti on pullollaan ilmaisia tulostettavia "tarrakittejä". Olen tulostanut niitä ihan tavalliselle paperille sekä leikannut ja liimannut planneriini. Sitä voi saada omaisuuden menemään planner tarroihin, washeihin, leimoihin ym. Itse yritän hyötykäyttää kaiken mahdollisen ja tehdä itse niin pitkälle kuin mahdollista. Se tunne kun voit ratkaista jonkin "tarpeen" tekemällä sen itse on niitä palkitsevimpia asioita.

Välillä haluan koristella jonkin viikon itselleni tärkeällä asialla tai välittääkseni jonkin itselleni tärkeän sanoman. 
 
Seuraavaksi kokeilen taas hieman simppelimpää viikkonäkymää.
 
Kuukausinäkymät on omistettu talousasioille. Näillä sivuilla seurataan laskujen tuloa ja maksua.
 
Mielekkäät kuukausinäkymät kannustavat pysymäään raha-asioissa ajan tasalla.
 
Muistiinpanosivut on omistettu tärkeille asioille joita seuraan ja tarvitsen plannerissäni. Alla ovat lista elokuvista jotka haluan nähdä sekä omistamistani musteista.
 
 

Tämä ECLP jatkuu vuoden loppuun asti ja sen jälkeen säilytän sen askartelupöytäni hyllyllä tarvittaessa inspiroimaan tai antamaan voimaa vaikeina hetkinä ja muistuttamaan mistä kaikesta sitä on selvinnyt.
 

1 kommentti: